Incompany taaltraining

Taaltraining op maat voor professionals met een buitenlandse achtergrond.

De wereld wordt steeds kleiner. Het gevolg hiervan is dat steeds meer organisaties gebruik maken van specialisten met een buitenlandse achtergrond.

Maar hoe goed iemand in z’n vak ook is, wie in Nederland de Nederlandse taal niet goed beheerst, is meestal minder effectief dan mensen die de Nederlandse taal wel beheersen. Dit geldt zeker voor functies waarin voortdurend gedetailleerde informatie in het Nederlands moet worden uitgewisseld.

Heb je als hr-manager of als directie het idee dat beheersing van de Nederlandse taal een belemmerende factor is? Ontstaan er als gevolg van beperkt begrip van het Nederlands geregeld misverstanden of fouten? Gaat het om vaardigheden als begrijpen, lezen, spreken of schrijven ?

Geen nood!

Ik kan elke werknemer naar het gewenste taalniveau brengen. Zowel mondeling als schriftelijk en voor elke werkomgeving. Ook als het gaat om sterk gespecialiseerde vakgebieden en markten. Voorwaarde is wel dat cursisten gemotiveerd zijn om de Nederlandse taal beter te beheersen.

Ik ben benieuwd welke wensen er leven en ik vertel graag welke mogelijkheden ik kan bieden om praktisch en planmatig te komen tot de gewenste taalvaardigheid.

Interesse in taaltraining voor professionals?

Maak een afspraak voor overleg over systematische taalverbetering in je organisatie.

Contact

Tip: Wil je dat partners van expats ook Nederlands leren. Door expats deze mogelijkheid aan te bieden gaan families zich sneller thuis voelen in Nederland.

Tip: Moeten toekomstige werknemers de Algemene Kennis- en Vaardighedentoets doen.
Vraag naar mijn mogelijkheden om ze daarbij te helpen.