Referenties

Reacties van cursisten

Hierbij een aantal referenties van mensen die ik hielp om hun taaldoel te bereiken. 


Zhicheng:

“Hoi Hoi Ineke, veel dank voor al je hulp. Zonder jou was het mij niet gelukt om het inburgeringsexamen te halen. Alles gehaald. Hier ben ik heel blij mee!”


Lamin:

“Ineke is een goede leraar. Ik heb in korte tijd heel veel geleerd. Door de corona moest alles online maar ook dat was prima en zij geeft goede uitleg. Zij neemt de tijd en zorgt dat alles duidelijk is. Hierdoor heb ik mijn B1 examen gehaald. Ik beveel haar iedereen aan.”


Sylwia:

“Lieve Ineke, van harte bedankt:
… voor jouw onschatbare hulp!
… voor jouw altijd aandachtige benadering en (naar mijn mening) eindeloze geduld.
… dat je zo open en vrolijk bent en daardoor het leren van de Nederlandse taal voor mij echt leuk maakte.
Met het NT2-examen op B2-niveau op zak zet ik nu een nieuwe stap in mijn persoonlijke ontwikkeling.”


Angeliki:

” ‘What the teacher is, is more important than what he teaches.’- Karl Meninger

Je kan makkelijk begrijpen dat Ineke van haar baan als docent houdt. Volgens mij is dit de belangrijkste kwaliteit van haar. Ineke zorgt voor elke leerling individueel. Ze past de les aan op basis van de behoeften en eisen van haar studenten. Op deze manier kan iedereen zijn doelen zo snel mogelijk bereiken.
Persoonlijk heb ik het diploma Staatsexamen NT2 programma II gehaald en ik ga voor C1 niveau door.
Na mijn suggestie hebben drie vrienden van mij ook les met Ineke. Iedereen is zo tevreden met haar. Ten slotte is Ineke behalve een docent, een goede persoon met wie je over alle kwesties kan praten. Jullie kunnen met haar een les uitproberen!”


Piotr:

“Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van de cursus. Alles was exact uitgelegd met een prima begeleiding. Ik vind de online leeromgeving heel duidelijk. Ik raad de cursus aan voor iedereen die snel en in een prettige sfeer Nederlands wil leren. Bedankt Ineke!”


Atanas:

“Hoi Ineke! Ik heb heel goede nieuws.
Ik ben geslaagd voor de examens ‘spreken’ en ‘luisteren’! Heel erg bedankt voor je geduld en voor de Nederlandse lessen die je me hebt gegeven! Ik stel het zeer op prijs en ik ben erg blij!”


Pete:

“Als Engelstalige hoef je geen Nederlands te leren, zeggen de meeste Britten in Nederland.
Niet ik!
Met de NT2 Staatsexamens als mijn doel en de grondige lessen en motivatie van Ineke ben ik onlangs  geslaagd voor alle vier examens.”


Angelika:

“Toen ik net uit Rusland kwam, praatte ik geen Nederlands. Ik kon niet schrijven, lezen en met mensen communiceren. Ik voelde me ‘in mijn eentje’. Alles was voor mij vreemd en niet duidelijk.
Ik probeerde zelf het Nederlands te leren, maar het lukte me niet. Ik vond informatie over de lessen bij Ineke via internet. Ik heb een juiste keus gemaakt.
Ineke geeft lessen op vriendelijke manier en heeft een individuele aanpak bij elke cursist. Zij geeft informatie niet alleen over de Nederlandse grammatica, maar ook over de Nederlandse maatschappij.
Op mijn werk vragen mensen hoe ik zo goed het Nederlands heb geleerd? Ik antwoord altijd: “Dankzij mijn lerares Ineke”.
Ik ga door met mijn Nederlandse lessen bij Ineke. Nu stroom ik door naar perfectie!”


Marcus:

“Met de hulp van Ineke heb ik mijn doel, het diploma Staatsexamen NT2 programma II, veel sneller bereikt dan ik gedacht had. Haar lessen zijn doelgericht en plezierig. Bedankt!”