Referenties

Enkele reacties van cursisten

De afgelopen jaren heb ik veel mensen geholpen om hun taaldoel te bereiken. Hierbij enkele referenties.


Piotr
“Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van de cursus. Alles was exact uitgelegd met een prima begeleiding. Ik vind de online leeromgeving heel duidelijk. Ik raad de cursus aan voor iedereen die snel en in een prettige sfeer Nederlands wil leren. Bedankt Ineke!”


Atanas
“Hoi Ineke! Ik heb heel goede nieuws.
Ik ben geslaagd voor de examens ‘spreken’ en ‘luisteren’! Heel erg bedankt voor je geduld en voor de Nederlandse lessen die je me hebt gegeven! Ik stel het zeer op prijs en ik ben erg blij!”


Pete
“Als Engelstalige hoef je geen Nederlands te leren, zeggen de meeste Britten in Nederland.
Niet ik!
Met de NT2 Staatsexamens als mijn doel en de grondige lessen en motivatie van Ineke ben ik onlangs  geslaagd voor alle vier examens.”


Angelika
“Toen ik net uit Rusland kwam, praatte ik geen Nederlands. Ik kon niet schrijven, lezen en met mensen communiceren. Ik voelde me ‘in mijn eentje’. Alles was voor mij vreemd en niet duidelijk.
Ik probeerde zelf het Nederlands te leren, maar het lukte me niet. Ik vond informatie over de lessen bij Ineke via internet. Ik heb een juiste keus gemaakt.
Ineke geeft lessen op vriendelijke manier en heeft een individuele aanpak bij elke cursist. Zij geeft informatie niet alleen over de Nederlandse grammatica, maar ook over de Nederlandse maatschappij.
Op mijn werk vragen mensen hoe ik zo goed het Nederlands heb geleerd? Ik antwoord altijd: “Dankzij mijn lerares Ineke”.
Ik ga door met mijn Nederlandse lessen bij Ineke. Nu stroom ik door naar perfectie!”


Marcus
Marcus verhuisde om de liefde van Duitsland naar Nederland:
“Met de hulp van Ineke heb ik mijn doel, het diploma Staatsexamen NT2 programma II, veel sneller bereikt dan ik gedacht had. Haar lessen zijn doelgericht en plezierig. Bedankt!”